Bastet sportive

Casino Bonus maksimale përqind vlerësim për Casino
1000€ 100%

9.2

Regjistrohu tani!
500€ 100%

9.0

Regjistrohu tani!

Bastet sportive

Sporti përcakton jetën tonë! Në botën gjermano-folëse nuk mbizotëron vetëm futbolli.Gjithnjë e më shumë lloje sporteshtë mbetura mënjanë kanë filluar të tërheqin vëmendje- basketboll, futboll amerikan ose baseball: ka shumë sporte që ja vlen ti shohësh. Në fund të fundit, konkurrenca sportive është e rrënjosur thellë në gjenet tona. Ata që kanë dashur të fitojnëduke anashkaluar incidentet, për vite me rradhë kanë ndjekur bastet sportive. Paria e kafeneve që dinëçdo gjë më mirë se trajneri më i mirë në botë, është një gjë – shansi për një fitim të lartë monetar është krejtësisht diçka tjetër!

Magjia e basteve sportive

Vitet e fundit bastet kanë bërë në mënyrë që jo vetëm tifozë të klubeve të caktuara,por çdokush të fitojë para. Sepse pavarësisht vënies bast në ekipin e favorizuar, është e rekomandueshme të kihet parasysh përqindjet e bastit për tia arritur qëllimit me anë të një basti të kombuar. Afër ditës së ndeshjes së ardhshme është e këshillueshme qëpritjet të përshtaten me mundësitë potenciale – veçanërisht nëse ideja është për një çmim të madh të parash. Nëse dëshironi të krahasoni të gjitha informatat në një fazë të hershme, ne jemi të lumtur tju ndihmojmë të gjeni ofruesin e përshtatshëm. Gjithashtu në bastet sportive rregullibazë është: sa më herët është vënënjë bast, aq më e madheështë mundësia e një fitimi të lartënë fund të ditës!

Bastet sportive frymëzojë mendimet e shumë tifozëve të cilët mendojnë se i dijnë gjërat shumë mirë. Sepse edhe pse duket sikur ka strategji dhe taktika të shumta, askush nuk ka një shkop magjik ne dorë për të gjetur rezultatet e duhura. Duke e patur parasysh këtëriskedhe fitimi bëhet më i lartë: Askush nuk mund ti parashikojë rezultatet! Nuk ja vlen që në sallonin më të afërt të lojrave të luash”underdogs” sikur po luan ruletë.Në fakt, pika e përbashkët midis të favorizuarit dhe të jofavorizuarit është më produktive; kështu që paratë e depozituara pavarësisht gjithë përqindjeve dhe  zbritjeve arrijnë sukses.

Si funksjonojnë bastet sportive?

Kush dëshiron të kombinojë ngjarjet sportive me bastet e përshtatshme, nuk përballet me një detyrë të pamundur. Në kundërshtim me besimin e përgjithshëm, bastet mbi rezultatet e sakta të dizanjuara në varësi të platformës së preferuarjanë shumë të qarta dhe të thjeshta. Ndërsa bastvënësit kur caktojnë kuotat përkatëse, e kanë më të thjeshtë në pafundësinë e botës së internetit, sepse mund të punohet në çdo moment pavarësisht orareve të punës. Patjetër që është një avantazh të kuptosh sportinnë fjalë, por nuk është i vetmi çelës i suksesit.  Në fund të fundit në çdo fushë sporti ka ekipe dhe atletë që edhe pse nuk u parashikohet fitorja, fitojnë rregullisht. Kush gjëndet në parashikimet e duhura në momentin e duhur, ka perspektivë më të lartë për të fituar.

Nëse flitet për baste3-she, lojtarët që ndodhen mbrënda këtij ambienti për kohë të gjatë e dijnë menjëherë se për çfarë bëhet fjalë. Edhe të sapoardhurit faktikisht mund ta kuptojnë shpejt këtë lloj basti tipik. Siç mund të kuptohet nga emri, basti 3-sh pikërisht korrespondon me emrin e tij.Kështu që për shembull,fillimisht në një ndeshje futbolli në plan të parë dalin në pah tre zgjedhje të ndryshme: Përveç fitores të ekipit A ose B,mund të ndodhë dhe një barazim! Kurse se sa i lartë do të jetë fitimi, varet nga përqindjet e basteve përkatëse. Sa më i lartë të jetë faktori, aq më shumë rritet mundësia e fitimit të më shumë parave. Varur me këtë pakësohet dhe mundësia e realizimit. Ndërsa një fitore e FC Bayern mbi Hoffenheim është shumë e mundshme dhe llogaritet me një përqindje të ulët, një bast në rast se fiton Hoffenheim sjell të ardhura më të larta

Online apo offline?

Ndërkohë që në dekadën e kaluar ishte e nevojshme të gjeje bastmbledhës të besueshëm, në ditët e sotme trendi ka kaluar  në mënyrë të qartë në fushën online. Ofruesite basteve sportive tani janë të shumtë si rëra ne det – për këtë arsye u këshillohet fillestarëve ti mbështetenraporteve të testimeve për të shqyrtuarse cilat shpërblime, promovime apo përqindje jepen. Edhe pse tani Tipico është numër njëshi në fushën e vet, në këtë periudhë ku koha kalon shumë shpejt është shumë e vështirë të qëndrosh në të njëjtin nivel. Megjithëse është lehtësuese që askush të mos gjindet në ambientin stresuestë një zyre basti, nga ana tjetërvazhdon kërkimi për gjilpërën në kashtë.

BastetOnline ndikojnë gjithnjë e më pozitivishttregun. Tashmë ashkush nuk është i detyruar të dalë nga shtëpia në mënyrë që të vëjë bast për klubin e tij. Edhe bastetlive janë integruar dhe janë bërë të detyrueshme: Edhe në gjysmë kohë të lojës, të gjithë përdoruesit janë të lirë për të përfituar nga përqindjet aktuale, në mënyrë për

të shpëtuar një ose dy euro nga bastet potencialisht të gabuara. Megjithatë, askush nuk duhet të harrojë se bastet gjithmonë mund të shkaktojnë pasoja kritike. Pasi një përdorues vë reqë  nuk bën dot pa emocionin e bastit, ai duhet të kërkojë urgjentisht ndihmë në mënyrë që të mos ndikohetnë mënyrë negative ngahobi i tij! Nuk duhet harruar paratë për nevojat e jetës nuk duhen përdorur për të vënë  bast!

Baste sportive për çdo shije 

Tërheqja e zyrave virtuale të basteve nuk e pasqyron shumë standartin e lartë që kanë përdoruesit e sotëm. Tani askush s’ ka përse të lëjë rehatinë e kolltukutpër bërë baste sportive.Në rastin më të keq, i interesuari duke vënë bast live mund balancojëdisa humbje!