Bonus i Kazinos

Casino Bonus maksimale përqind vlerësim për Casino
800€ 100%

9.0

Regjistrohu tani!
500€ 100%

9.0

Regjistrohu tani!
1000€ 100%

9.2

Regjistrohu tani!
140€ 100%

9.1

Regjistrohu tani!
200€ 100%

9.3

Regjistrohu tani!
600€ 100%

9.0

Regjistrohu tani!

Bonus i Kazinos

StarGames apo William Hill? Mr green apo Winner? Sidomos për lojtarët e rinj nuk është e mundur të shohin shumë oferta vetëm me disa klikime. Gjithashtu është i rëndësishëm bonusi i kazinos, i cilitregon menjëherë çfarë nevojash dhe avantazheshofron një platformë. Në fund të fundit, nuk ka vetëm lojtarë që luajnë në një dorëshuma të larta katër-shifrore, por edhe lojtarë të cilët dëshirojnë për të kaluar një mbrëmje të këndshme duke luajtur me shuma të vogla. Është natyrale që çdo portal do të shërbejë klientelëne vet, e cila shpesh tashmë tregohet në mënyrë të qartë mebonusin ekazinos.Bonus me vetëm një herë përdorim apobonus i shkallëzuar që kur përdoret i tëri të jep mundësinë e fitimit derinë 5000 €? Çdo lojtar ka standardin e vet!

Çfarë llojesh bonusika?

Në kohën e sotme nuk është e këshillueshme të hysh në një portal kazinoje dhe të mos përfitosh një bonus. Ofertat e ndryshme kanë për qëllim shije të ndryshme, e megjithatë këto oferta janë gjithmonë pozitive. Sa pë llojet e bonusave që aplikohen, ndër të tjera:Bonus pa depozitim: Gjithashtu i njohur si “No Deposit Bonus” kalon në llogari i pavarur nga paratë e shtruara si promovimdhe mund të përdoret automatikisht pas identifikimit. Edhe pse shpesh jepet bonus rreth € 10,00, ka disa ofrues që japin bonusetëshkallëzuar që garantojnë ndër të tjera, 10 euro për çdo Roulette, Blackjack, slot machines dhe video-poker. Dhurata e mirëpritjes nuk mund të paguhet direkt – nganjëherë edhe pas përfundimit me fitim nuk paguhet.Bonus Depozitimi: kjo dhuratë e njohur edhe si “DepositBonus” e kompeson emrin e saj dhe zakonisht llogaritet mbi transaksionin e parë. Pagesat shtesë janë shpesh të lidhura me një bonus 100 për qind, për këtë arsye edhe ata lojtarë që fillojnë me shuma të ulëta menjëherë fillojnë të luajnë me shuma më të mëdha. Kufiri i sipërm dhe përqindja vendosin sipas kushtevetë ndryshme për një promovim që mund të paguhet në fund të fundit në llogarinë e lojtarit.

Rrotullime falas: duke qënë se përdorimi falas i shumë lojrave tashmë është bërë standard veçoria Freespin (rrotullimi falas) ka shumë avantazhe: ofruesit mund të nxjerrin disa slot machines ose variacione të reja të ruletë, ndërsa lojtarët mund të fitojnë fitime reale pa depozituar të holla.

Bonus këshillimi: Nëse ju mendoni se mund tia këshilloni portalin e duhur një mikut tuaj, gjithmonë mund të përfitoni nga bonusii këshillimit, në këtë kontekst shpërblehet me shumë promovime dhe shpesh jepet një përqindje e caktuar për të gjitha transaksionet e kryera.

Përveç shumë llojeve bonus është edhe Klubi VIP, i cili ashtu si lojtarëve besnikë të shumave të larta, u jep bonusa të mëdha edhe  lojtarëve që luajnë për  kohë të gjatë;të cilët shpesh shpërblehen me të drejtën Freespinçdo ditë dhe ftesë falas pë të marrë pjesënë turne.

Sa bukur do të ishtesikur bonusat dhe promovimettë transferoheshin direkt: natyrisht ky mendim nuk mund të zbatohet! Edhe pse pak portale mund të duken si dorështrënguar, bonusi i kazinos është gjithmonë subjekt i kushtevetë përcaktuara të lojës. Ata sigurojnë që është luajtur me të vërtetë me parapërpara se të bëhet arketimi.

Kujdes kushtet e bonusit!

Ta pranojmë: Kushti për të luajtur 35 herë mund të tingëllojë i pamundur në fillim, kjo do të thotë se një bonus prej 100 euroshtë përdoret në lojëra me një vlerë totale prej 3.500 euro.Një vështrim nga afër të bën të kuptosh se nuk është e pamundur të arrish në mënyrë matematikore dhe përqindje fitimin e dëshiruar.

Sa bukur do të ishtesikur bonusat dhe promovimettë transferoheshin direkt: natyrisht ky mendim nuk mund të zbatohet! Edhe pse pak portale mund të duken si dorështrënguar, bonusi i kazinos është gjithmonë subjekt i kushtevetë përcaktuara të lojës. Ata sigurojnë që është luajtur me të vërtetë me parapërpara se të bëhet arketimi.

Ta pranojmë: Kushti për të luajtur 35 herë mund të tingëllojë i pamundur në fillim, kjo do të thotë se një bonus prej 100 euroshtë përdoret në lojëra me një vlerë totale prej 3.500 euro.Një vështrim nga afër të bën të kuptosh se nuk është e pamundur të arrish në mënyrë matematikore dhe përqindje fitimin e dëshiruar.

Shumica e kazinove online veprojnë me raporte pagese prej më shumë se 95 për qind. Kjo do të thotë se prej 100 eurosh të depozituara të paktën 95 € janë kthyer mbrapsh në llogarinë e lojtarit! Është e kotë të specifikojmë këtu se fitimet mund

të jenë të larta ose të ulëta. Ndërsa ka mundësi të humben € 100, nga ana tjetër ekziston dhe mundësia që në momentin e duhur të fitosh€5.000 apo edhe më shumë. Opsionet në përgjithësi varen nga përqindjet dhe aftësia e lojtarit për të marrë parasysh risqet. Nëse pagesat e dhëna për bonusat e depozitimeve kanë një limit maksimal apo jo është shpjeguar në FAQ (pyetje-përgjigje).

Çfarë lojërash janë të vlefshme për bonus kazino?

Në lojrat ku depozitohen para është e mundur ti jepet përgjigje qartë dhe shpejt pyetjes më të mirë të lojës. Megjithatë, është e pamundur të jepet një përgjigje ekzaktepa rregullat përkatëse të ofruesit. Në përgjithësi, rekomandohen lojrat e Kazinos që janë me më pak avantazh – për shembull, Pai Gow Poker, Craps apo Ruletë Evropiane.Megjithatë e rëndësishme është me çfarë përqindjeje llogaritet bonusisipas kushtevetë lojës.Nëse makinat slot zakonisht ofrohen me një vlerë 100 për qind, për Black Jack dhe Ruletë koeficienti ndryshon. Në këtë kuadër lojtari i cili ka ekzaminuar më përpara përqindjet dhe më pas ka luajtur lojrat që pëlqen sipas eksperiencës dhe strategjisë së tij ka shansin më të mirë.