Kasino Online Live

Casino Bonus maksimal përqind vlerësim për Casino
1000€ 25%

9.4

Regjistrohu tani!
200€ 100%

9.3

Regjistrohu tani!
1000€ 100%

9.2

Regjistrohu tani!
140€ 100%

9.1

Regjistrohu tani!
500€ 100%

9.0

Regjistrohu tani!

Kasino Online Live 

Operatorët virtuale të salloneve të lojërave të fatit përpiqentë bëjnë gjëra të përshtatshme për çdo shije. Edhe pse shumë prej këtyre operatorëve tërheqin vëmëndje me portofole gjigantë, fitime ende të larta dhe përqindje në rritje fitimesh, ata që janë të zgjuar konsiderojnë se çfarë idesh të reja mund të zbatohen. Përveç aplikimeve tashmë të detyrueshme për smartphone-t, kryesisht një sektor ka bërë përpara: Kazinot Live! Kjo formë e re e kumariti drejtohet posaçërisht lojtarëve të cilët ende besojnë se në internet ka më shumë firma  të dorës së dytë. Është e pamundur të mos vëresh ndryshimin midis tyre: Në vend që vetëm të klikoni mbi një ekran loje, brenda pak sekondash hyn një krupieri vërtetë dhe rrotullon topin në ruletë ose shpërndan kartat.Kazino Live kombinon në këtë mënyrë divanete shtëpisë me ambientin shtresës së lartë në Vegas!

Çfarë është Kazino Live?

Kazinot online kanë njohur para shumë kohëshsi një element të rëndësishëm të kulturës së lojëskomoditetin dhe rehatinë. Në vend që të shkojnë në sallonin më të afërt të lojrave, të mvarurit e kazinosqëndrojnë të qetë në shtëpitë e tyre, ku ende shijojnë atmosferën e Kazinos dhe përvojëne lojrave të vërteta.Kazinot moderne live pretendojnë të tërheqin kryesisht fanatikët e kumarit të cilët nuk duan të angazhohen në argëtimet virtuale, sepse këta persona vlerësojnë

Funksionimi i një kazino live është: çdo lojtarme anë të një Webcam lidhetsa më shpejt me një krupier të vërtetë, i cili kryen të njëjtat operacione që kryen një krupier i një Kazinoje normale. Natyrisht është plotësisht  në dorë të përdoruesittë vendosë se cilën lojë të kazinos të luajë.Shumë kazino live ofrojnë mundësinëe zgjedhjessëkrupierit.

Kushdo që mendon se në këtë teknologji të rekushtetduhet të jenë të larta, gabohet. Zakonisht një linjë e pandërprerë DSL është e mjaftueshme për të krijuar një lidhje pa ndërprerje dhe me cilësi të lartë. Ndërkohë që cilësia e kazinovelive të paraishte në nivel normal, me kalimin e viteve efektiviteti është rritur në masë të madhe.Problemet teknike janë po aq të rralla aq sa  mungesa e fitimeve! Përqindjet e larta të pagesave përforcojnë faktin që askush nuk duhet të presë gjatë për të arritur suksesin e parë. Nëse ka interes në një kazino live, mund të fillohet menjëherë. Por në shumicën e aplikimeve sistemi nuk punon pa depozituar para–mundësia nëse mund të përdoretbonus falas apo jo, është përcaktuar në FAQ (pyetje-përgjigje) dhe udhëzimet përkatëse.

Çfarë lojërat luhen në Kazino Live?

Pa dyshim, në krahasim me një sallon lojrash të rregullt, nuk ofrohen shumica e lojrave klasike. Megjithatë arsyeja është e qartë: Për shkak se vetëm një numër i kufizuar i lojrave të kazinosh varentek një krupier, ato variacione kanë prioritet të lartë. Kush dëshiron të lozë në sallonet virtuale me shpenzimet e veta, mund të mbështetet në lojërat e mëposhtme:

Ruletë: Kjo lojë me të rrotulluar është ndoshta loja më e pëlqyeshme e të gjithë tifozëve të kumarit. Ashtu si në një kazino të vërtetë është në dorë të lojtarit të provojë deri në fund baste të ndryshme.Pasi ai ka zgjedhur për një bast të thjeshtë apo edhe vetëm për një numër të caktuar, krupierirrotullon topin dhe një kamera tjetër e ndjek këtë gjë. Fitimet sipas stilit të një kazinoje të klasit të parëkalojnë menjëherë në llogari, kështu që nuk mbetet asnjë pengesë përpara turnit tjetër.Se edhe numrat më të fundit fitues shfaqen për të ndihmuar strategët dhe takticienët për të arritur suksesin. Për shkak se shumica e personave pëlqen ruletën Evropiane, avantazhi i Kazinosë është vetëm 2.7 për qind.

Blackjack: Pasioni për të arritur 21-shin është një pasion që vazhdonpër shumë shekuj. Falë mundësisë për të provuar disa variacione me shuma të ndryshme parash dhe rregullave shtesë, kohët e pritjes mund të tejkalohen lehtë.Për përdoruesit që nuk janë të sigurt për ndryshimet e vogëla të rregullave të llojeve të ndryshme të Black-Jack,është e këshillueshme të marrin pjesë në raundet e provave falas jashtë Kazinos Live.Nëse lojtari ka zhvilluar strategjitë e veta, lojëratme para të vërteta janë gati!

Baccara: Lojë kartash rregullat e të cilës janë të ngjashme me Blackjack, që edhe pse nuk është e përhapur kudo, gëzon pothuajse në çdo kazino një tendencë në rritje. Meqënëse përdoruesi mund të zgjedhë vetë në cilën kartëtë lozë, hyjnë në lojë sytë vigjilentë tëstrategëve- çdo opsion ka përqindjen e vet të fitimit.Dora e krupierit gëzon gjithmonë një avantazh – në rastin e parashikimit të saktë jepen më pak të holla. Mundësia e përqindjes është po aq e rëndësishme sa edhe shansi.

Poker: loja më popullore e letrave në botë duhet tu prezantohet shumë pak fanatikëve kazinos. Për shkak se është e vështirë për tu zbatuar, deri më sot ka vetëm disa operatorë KazinojeOnline të cilët janë marrë me këtë çështje. Edhe në qoftë se është e ofruar në program, zakonisht ofrohen lojrat Cazino Hold ’em dhe Live Texas Hold’ em.Siç është shpesh rregulli në fitore apo humbjemë shumë se fati, është e rëndësishme të luash drejt dhe të shohësh blofet. Së fundi, kur zbatohet Poker Face siç duhet dhe çorientohen lojtarët me eksperiencë, jo gjithmonë fiton dora më e mirë në tryezë.

Emocioni në Kazino Live

Lojtarët e interesuar të cilët kanë vizituar një herëKazinonLive, bëhen shumë shpejt fanatikë të saj dhe kalojnë orë të tjera emocionuese.Fakti se kjo formë e re e lojërave të fatit nuk është e aplikueshme në çdo kazino online, nuk duhet në asnjë mënyrë të dekurajojë askënd, por të çojë në lënien e një mesazhi miqësor nëshërbimin e klientelës. Në fund të fundit, sa më shumë popullorebëhen versionet në kohë reale, aq më shpejt operatorët i bëjnë ato pjesë të repertorit standard të tyre! Në Testintonë Kazino Online çdo i interesuar, mëson nëse portali që ka zgjedhurecën me shpirtin e kohës apo jo!